Op zoek naar meer lokale bekendheid?

Sponsor De 8 van Heelsum

27 mei 2018

Rondom de wielerronde worden ook voor kinderen allerlei activiteiten georganiseerd. Er zijn springkussens en de organisatie is een leuk pakket met spellen aan het samenstellen. Houd voor meer details deze pagina in de gaten.

Dikke Banden Race
Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals op TV? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe mee aan de Decathlon Dikke Banden Race! De Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben.Je mag gewoon meedoen op je eigen (stads)fiets. Wij zorgen voor een mooi shirt en een leuke verrassing als dank voor jouw deelname.
Als je de race wint mag je op de landelijke finaledag in Breda tegen andere winnaars uit het land fietsen. Word jij de Dikke Banden Race Kampioen van Nederland?

Meedoen?
Aanmelden voor de Decathlon Dikke Banden Race kan in het formulier hiernaast. Wanneer je bent ingeschreven, wordt de rest geregeld op de dag zelf. De race voldoet dan ook aan alle eisen van de KNWU. Het parkoers wordt afgezet en een helm dragen is verplicht. Mocht je die niet hebben, dan zijn deze te leen bij de organisatie. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan staat er altijd een EHBO-ploeg klaar langs het parkoers.

Eigen fiets
Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 milimeter zijn. Niet helemaal zeker of de fiets geschikt is voor de race? Doe de check hieronder. Ook op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie.

 

 Aantal deelnemers:

 

Inschrijven Dikke Banden Race

Leeftijd op 27 mei 2018

15 + 15 =

7-8 jarigen

9-10 jarigen

11-12 jarigen