Op zoek naar meer lokale bekendheid?

Sponsor Familiefestival Fiesta

26 mei 2019

Dikke Banden Race

Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals op TV? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe mee aan de Decathlon Dikke Banden Race! Dit is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben. Je mag gewoon meedoen op je eigen (stads)fiets. Als je de race wint mag je op de landelijke finaledag in Breda tegen andere winnaars uit het land fietsen. Word jij de Dikke Banden Race Kampioen van Nederland?

Meedoen?

Aanmelden voor de Decathlon Dikke Banden Race kan in het formulier hiernaast. Wanneer je bent ingeschreven, wordt de rest geregeld op de dag zelf. De race voldoet dan ook aan alle eisen van de KNWU. Het parkoers wordt afgezet en een helm dragen is verplicht. Mocht je die niet hebben, dan zijn deze te leen bij de organisatie. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan staat er altijd een EHBO-ploeg klaar langs het parkoers.

Deelnemers

Hier volgt in de loop van 2019 informatie over de tijden en aanmeldplaats.

Eigen fiets

Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 milimeter zijn. Niet helemaal zeker of de fiets geschikt is voor de race? Doe de check hieronder. Ook op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie.

 

 Aantal deelnemers:

 

Inschrijven Dikke Banden Race

Leeftijd op 26 mei 2019

13 + 14 =

Kids